تحصيل در پايههاي 9 و 10 در مدرسه علميه امام القائم تهران :
مجوز تحصيل در پايههاي هفتم تا دهم در مدرسه علميه امام القائم تهران از سوي مرکز مديريت حوزههاي علميه صادر شد.
حجتالاسلام سيد مجتبي بدري در گفت و گو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، گفت: مرحوم حاج عليزاده پس از فوت فرزندش، منزل وي و سپس سه منزل ديگر را جهت ايجاد مدرسه علميه وقف کرده و در اختيار آيت الله سيدجواد علمالهدي قرار مي دهد و در سال 1338 اين مدرسه توسط آيتالله سيدجواد علمالهدي تاسيس شد.
وي افزود: با وجود آنکه ساختمان مدرسه آموزشي نبوده، اما با اين حال تلاش گسترده آيتالله علمالهدي موجب شد اين مدرسه در منطقه، رونق گسترده اي يابد و جوانان زيادي جذب آن شوند.
حجتالاسلام بدري به مساحت يک هزار متري مدرسه علميه امام القائم اشاره کرد و گفت: از مسئولان مرکز مديريت و خيرين مي خواهيم که در امر بازسازي و گسترش اين مدرسه ما را ياري کنند.
مدير مدرسه امام القائم يادآور شد: 300 طلبه در پايه هاي اول تا هشتم، در اين مدرسه اشتغال به تحصيل دارند که 20 استاد، تدريس دروس اين پايه ها را بر عهده دارند و بسياري از آنان از مرکز مديريت داراي حکم تدريس هستند.
وي بر ضرورت درس اخلاق در حوزهها اشاره کرد و گفت: ساليان متمادي است که روزهاي دوشنبه هر هفته توسط آيتالله علمالهدي براي طلاب درس اخلاق برگزار ميشود.
حجتالاسلام بدري با بيان اينکه پيش از آنکه تحت پوشش مرکز مديريت قرار بگيريم طلاب در تمامي سطوح در اين مدرسه مشغول به تحصيل بودند، اظهار داشت: در سال 1372 اين مدرسه تحت پوشش مرکز مديريت قرار گرفت و پس از آن نيز طبق دستورالعملها طلاب تا پايه شش جذب شدند و سپس با مکاتباتي که صورت گرفت مجوز برگزاري پايه هاي هفتم تا دهم از سوي حوزه علميه قم صادر نمود و از سال تحصيلي جديد طلاب پايههاي نه و ده را نيز پذيرش خواهيم کرد.
وي به بيان فعاليتهاي طلاب اين مدرسه در پيش از انقلاب و حمله ماموران ژاندارمري به مدرسه اشاره کرده و گفت: طلاب اين مدرسه در زمان انقلاب جزو فعالان مبارزاتي عليه رژيم گذشته بودهاند و در زمان جنگ نيز با اعزام طلاب به جبههها 15 شهيد تقديم انقلاب نمود در حالي که در آن زمان فقط 30 طلبه در اين مدرسه مشغول تحصيل بودند.
حجتالاسلام بدري ادامه داد: آيتالله علم الهدي با درايت و بينش صحيح خود در زمان جنگ اين مدرسه را مرکز پشتيباني جبهه قرار داده و حجم عظيمي از کمکهاي مردمي از طريق همين مدرسه به جبههها منتقل ميگرديد.
وي به نخستين مراسم عمامهگذاري در سال 1357 با حضور علامه فلسفي اشاره کرد و گفت: از آن سال تاکنون مراسم عمامهگذاري طلاب در نيمه شعبان و به دست مبارک عالمان رباني برگزار ميشود.
مدير مدرسه امام القائم با بيان اينکه تعامل ميان نهادها و سازمانهاي دولتي با مدرسه، خوب و مناسب است اظهار داشت: ائمه جماعات مدارس مناطق 14،15و16 طلاب همين مدرسه هستند.
وي به تلاش براي ارتقاء بينش سياسي طلاب اشاره کرد و گفت: هر ماه جلسهاي با حضور تحليلگران نظامي و همچنين مسئولان کشوري در اين مدرسه برگزار مي شود تا طلاب با مسائل روز سياسي و تحولات آشنا شوند.
حجتالاسلام بدري به فعاليت صندوق قرضالحسنه مدرسه اشاره کرد و گفت: با کمک مرحوم آقاي دلالزاده و تلاش فرزند آيتالله علمالهدي، صندوق قرضالحسنهاي در اين مدرسه تاسيس گرديد که علاوه بر پرداخت شهريه طلاب به طور متمرکز، سالانه به شصت طلبه وام قرضالحسنه تا سقف پنج ميليون ريال پرداخت مي نمايد.